Iris Mulej, Katarina Jurkovič, Nadiya Bychkova, Mirela Korač, Aida Muratovič in Karin Škufca so bile nad elitnim mestecem s prelepo okolico (trenutno zamrznjenih) jezer, slapov in zasneženo naravo očarane.

Prireditev je soorganiziral Igor Igy Jelen, navdušenje nad glamuroznimi oblekami Urše Drofenik pa je bilo izjemno. Dobila je tudi že druge mikavne ponudbe iz tujine, tako da ni bojazni, da bi ostala brez dela.

Za še večji prestiž na sami reviji je poskrbel znani draguljar Koenig. Prej je delal za Cartier, zdaj pa izdeluje nakit za celo monaško kraljevo družino in za druge svetovno znane zvezde. Mnogi o njem povedo, da je zelo izbirčen pri tem, s kom sodeluje, zato si Urša šteje še v toliko večjo čast, da se je odzval na njeno povabilo. Prav naša Iris je na reviji nosila njegov najdražji kos nakita, to je bil 35-karatni diamant, vreden okoli 3 milijone eurov.

Iris in Nadiya sta z Uršo ostali v Švici kar 5 dni, saj sta poleg omenjene modne revije delali tudi showroome, družbo pa jima je delal tudi Irisin fant Črt, ki je bil uradni fotograf revije. “Res je super, da lahko najino delo takole združujeva in tudi poslovno potujeva skupaj,” nam je o zadnjem skupnem izletu povedala Iris.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKatie Holmes: Se je ponovno zbližala z bivšim zaročencem?
Naslednji članekAnna Kendrick je osvojila novo nagrado