Zaradi slabih vremenskih napovedi so morali snemanje prestaviti za en teden vnaprej, kar je posledično pomenilo, da je imela Irisina plesna skupina zgolj en dan časa za sestavljanje in učenje koreografije. No, uspelo jim je še prej- v pičlih šestih urah jim je v sodelovanju z Niko Kljun uspelo.

Seveda so jo dan kasneje bolele vse kosti, vendar ji zastavljen tempo ni dovoljeval na to niti pomisliti. Kljub ugodni vremenski napovedi se je dan začel z dežjem.

Ekipa se je ozirala proti nebu in nič ni kazalo, da bi sonce premagalo oblake, zato so morali intenzivno začeti z iskanjem strehe.

»Ko pomislim, kako so se vsi angažirali, da bi našli ustrezen prostor za nadomestne kadre in da bi scenarij čimbolj iznajdljivo prilagodili slabemu vremenu, sem res vesela, da imam okrog sebe takšne ljudi. Nihče ni niti enkrat zagodrnjal, vsi smo stisnili zobe in posneli res odličen spot, na katerega sem upravičeno lahko ponosna,« je povedala Iris.

Iris je tudi nadvse zadovoljna s svojo odločitvijo, da produkcijo spota zaupa studiu Hercog Production. »Pri Mihu vem, da se vedno potrudi upoštevati moje želje, je zelo samoiniciativen in svoje delo opravlja z velikim veseljem. Nikoli mu ni težko za dober učinek nameniti nekaj več časa in tudi tokrat je bilo tako.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekObleci se kot Nikki Reed
Naslednji članekEmma lepotica, Marilyn zver?