Tokrat si je za lokacijo snemanja izbrala zanjo povsem domač kraj, dvorano plesne šole Bolero. Pevka pravi, da se je tokrat pri snemanju videa težje sprostila kot sicer, saj so se stvari že na samem začetku začele zapletati. Najprej zamude, potem pomanjkanje rekvizitov in kot bi mignil je čas, namenjen snemanju spota, minil. Njena ekipa se je kaj hitro dogovorila za podaljške, tako da so lahko nemoteno delali naprej.

Irisini živčki so bili tisti dan kar malo na preizkušnji, ampak je k sreči niso izdali, tako da je ostala pozitivna in je čisto do konca verjela v to, da jim bo uspelo. Vsekakor se je trdna in močna vera potrdila, tako da so na koncu na njeno veselje in veselje vseh vpletenih še v zadnjih odmerjenih minutah snemanje izpeljali do konca in opravili kot pravi profesionalci.

Iris smo vprašali, kako pomembno mesto v njeni karieri zavzemajo videospoti: »Zdi se mi, da je predvsem na začetku, ko te ljudje še ne poznajo dovolj dobro in ne vedo, kam bi dali nek obraz, komu bi pripisali določen glas, zelo pomembno, da se glasbeni izdelek lahko podpre tudi s sliko. Še toliko bolj, če imamo tudi kaj lepega pokazati.«

Iris je v veliko zadovoljstvo, da lahko v spotu pokaže tudi svoje punce, profesionalne plesalke, saj so dobile priložnost, da njihovo plesno znanje vidi še kdo drug kot samo ljudje iz plesnih logov.

Pevka, ki je pred širše občinstvo prvič stopila na lanskoletni EMI, je še dodala, da ji ples v življenju res ogromno pomeni in da je največji čar plesnih korakov v tem, da ob njih pozabi na vse skrbi in se lahko popolnoma sprosti, kar pa je, če so vključeni tudi v videospot, še kako pomembno.