Isaac Palma je glasbenik argentinskega porekla, ki ga je v Slovenijo ponesla ljubezen. Že nekaj časa živi in dela v Sloveniji, pred časom pa je tudi prvič postal očka.

Tudi njega so trenutne razmere prizadele, saj so vsi glasbeni nastopi odpovedani. A Isaac je kljub temu optimističen. Poglejte, kaj je zapisan na svojem Instagram računu:

“Smo se iz teh neprijetnih časov kaj naučili?
Prav vsi gremo skozi težke čase, nekateri bolj, drugi manj… Polek tega, da je potrebno biti doma, številni že trpijo, ker jim je zbolel kdo od bližnjih.
Hm, če samo pomislimo, da bi nam dva meseca nazaj kdo omenil kar nas čaka.. Najbrž bi mu rekli ” no nehaj, mi govoriš o kakšnem zares žalostnem filmu, morda o grozljivki? ” Pa se je zgodilo. Imeli smo vse, vendar že naslednji dan, ne.
Mislim, da se prav v tem trenutku kaže, kdo smo v svojem bistvu. Kdo sem? Kdo si? Iz kakšnega testa pa sva? Kaj se skriva v našem bistvu?
Kar vidim okoli sebe so dobrosrčnost, empatija, enotnost… Verjamem, da bo spet prišel dan, ko bomo lahko mirno stopli na ulico, v trgovino, v službo, med ljudi.. Kako pa se bomo obnašali takrat?
Ali smo se kaj naučili? Smo postali v tem času boljši ljudje?
Se bomo znali s težavami spopadati drugače? Bomo končno delovali kot eno in ne zgolj vsak zase?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isaac Palma ?? (@isaacatetodo) on

Prejšnji članekAlenka Bratušek se je tega lotila prvič in uspelo ji je!
Naslednji članekLado Bizovičar: hči je prava umetnica