Že pošteno smo zakorakali v november in naše misli so že v decembru. Mesecu polnem topline, veselja, lučk, nežnosti, objemov, ljubezni, druženja in obdarovanja. Naj v decembru štejejo majhne stvari in pozornosti, ki sežejo do srca. Lepa beseda, stisk roke ali pozornost, ki se bo dotaknila obdarovanca in bo premišljeno izbrana. Za ženske je to vedno (res vedno!) nakit.

Nakit je eno izmed klasičnih in lepih daril. Gre za preprosto, a skrbno izbrano pozornost, ki bo v spominu še dolga leta. Morda bo celo potovalo iz generacije v generacijo in govorilo o spominih iz preteklosti, ki so vedno najlepši.

Izbira nakita

Izbira nakita ni vedno preprosta. Še posebej, če ima vaša ljubljena oseba alergije na določene snovi. A obstaja rešitev tudi za to. Jekleni nakit ni alergen, zato je prava izbira v vseh pogledih.

NAKIT&URE je spletna trgovina, ki vam ponuja vse na enem mestu. Nudijo kakovosten jekleni nakit razreda 316L. Koži prijazni materiali, ki ne povzročajo alergijskih reakcij, ne puščajo madežev na koži, ohranijo sijaj, imajo vkovane cirkone. Za tiste, ki ne veste, je jekleni nakit zelo dobra alternativa zlatemu nakitu in je priljubljen med ljudmi.

Vir: Nakit&ure

Poleg jeklenega nakita Mia lahko pri njih najdete tudi nakit Spark (ženski srebrni nakit s kristali) in Rochet (moški jekleni nakit). Imajo pa tudi pestro izbiro ur, budilk in stenskih ur. Če se sprašujete, kje ugodno in hitro popraviti uro ali zamenjati pasek, morda steklo na uri, mehanizem ali samo baterijo so pri NAKIT&URE zagotovo pravi naslov za vas.

Najdete jih na Ulici Eve Lovše (MERCATOR CENTER TABOR), Maribor (zemljevid).

V decembru so za vas pripravili prav poseben popust. S kodo VESELI DECEMBER prejmete 10% popust. Koda velja za vse izdelke tako v spletni kot tudi v fizični trgovini.

 

 

Sponzorirana objava.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVelik preobrat v Kmetiji (razkrivamo, kdo bo drugi dvobojevalec)
Naslednji članekAnej Piletič govori o drugi! Kaj se dogaja?