Martina pravi, da je med nami veliko takšnih, ki so na Facebooku po cel dan – nekateri celo non stop. In zato se dogajajo manj prijetne stvari.

"Postali smo zombiji. In v ta namen napopam video o tem. In prav zanima me ali si ga je sploh kdo pogledal? 4min 58 sek traja in pošteno nam da za mislt. Komentarja NOBENEGA. Delila je samo ena oseba. In to ni reklamen video. To je video, ki se tiče nas vseh. Mene se je precej dotaknil. Ostalih ne? Žalostno," je zapisala Martina, saj njenega videa, ki ga je delila med prijatelji očitno ni komentiralo veliko njenih prijateljev.

"Ko bi se pa slikala 'selfija' v kopalnici v domači trenirki, bi bil pa odziv neverjeten. Dejstvo je, da ljudje radi kukajo v privat življenja ostalih. In to berejo, gledajo…potem pa na kavi malo poklepetajo kaj je kdo videl…in kdo je s kom. Kaj je kdo prilepil na zid in…komentarji vsi več ali manj v negativo. UF, kako me to jezi," je še dodala.

Prizna, da ona osebno na Facebooku preživi veliko časa, ampak to počne zaradi svojega salona in ji to predstavlja krasen stik s strankami. Svoj privat profil pa skoraj ignorira in ga ima samo za kontakte s prijatelji po svetu. Zdi se ji tudi grozno, ko gre v restavracijo na kavo in vidi za mizo družbo ljudi, kjer je vsak na svojem telefonu.

"Komunikacije med njimi pa ni. Ali pa…en od partnerjev na telefonu, drugi pa gleda v zrak. Ko imam prosti čas, ko ne rabim 'sedeti' za compom se res probam oddaljiti od tega virtualnega sveta…"

Poglejte si video, o katerem je govorila Martina …

Prejšnji članekSeksi ‘radiatorčki’ Zayna in Liama!
Naslednji članekEKSKLUZIVNO! Prva fotka Taylor Swift v filmu The Giver!