Gorazd pa ji je nato pokazal, da ti družina lahko da veliko več kot je bila navajena in da ni vse žalostno, saj je imela njena mama veliko dela in se je zanjo trudila skrbeti po svojih najboljših močeh.

Miša je zaupala tudi, da je nekako vedno prelagala odločitev o naraščaju in iskala izgovore. O tem pa sta se pričela resno pogovarjati po vselitvi v novo hiško. Tudi mama jo je večkrat opozorila na to, da ni več ravno najmlajša. Nanjo pa so pričeli pritiskati tudi znanci in prijatelji. "Gorazd se je vedno pošalil, da bo star, ko bo dočakal prvega otroka," je reviji Story v smehu zaupala Miša. Ko sta se le odločila, sta izračunala kdaj je čas za plodne dneve in zgodilo se je v prvem poskusu. Nato pa so se začele številne težave, med njimi tudi povišan sladkor – nosečniški diabetes. Sprva se je prestrašila in jo je zaskrbelo.

15 let je plesala klasični balet, telovadila, se zdravo prehranjevala, ni imela nagnjenosti k debelosti,… razlog za diabetes je lahko le ta, da imajo sladkorno bolezen v družini. Zato se mora sedaj posvečati redni telesni vadbi in paziti pri prehrani – od diabetologa je dobila strogo dieto. Kar je pozitivno je, da naj bi po porodu ta diabetes izginil, Miša pa tako tudi ne bo pridelala odvečnih kilogramov. "Trenutno sem naravnana precej pozitivno in verjamem, da se bo vse izteklo tako, kot se mora," pove nekdanje Playboyevo dekle.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroče! Mama Justina Bieberja in Selena Gomez sta še vedno v stiku!
Naslednji članekOne Direction: Te zanima, koga bi peljali na večerjo?