Prelepa Ivanka, ki je novico o zaroki sporočila kar na Twitterju, se je še pred tem morala spreobrniti v židovsko vero, kar je bil pogoj Jaredove družine, sicer ortodoksnih Židov. Glede na to, da je milijarderjeva hči podpredsednica družinskega podjetja Trump Organization, ki ima v lasti tudi draguljarno na newyorški aveniji Madison, bo Kushnerju resnično težko izbrati prstan, s katerim bo bodoča nevesta zadovoljna. No, ker denar ni problem, ni vrag, da mu ne bo uspelo poiskati tistega ta pravega.
Njuni zvezi je sprva nasprotoval oče Donald, ki se ni strinjal s hčerino versko spreobrnitvijo, nikakor pa ni hotel pozabiti tudi dejstva, da je oče njegovega bodočega zeta dve leti preživel za rešetkami zaradi utaje davka. No, njegovo srce je omehčal hčerin zaljubljen pogled, zato je družinske napake postavil na drugi tir.
Čeprav datum poroke še vedno ni znan, je gotovo, da si bosta večno zvestobo obljubila na Trumpovem posestvu v Palm Springsu, kjer sta medeni mesec leta 1994 preživela tudi pokojni Michael Jackson in Lisa Marie Presley.


Zadnje novičke

Prejšnji članekObleci se kot Brittany Snow
Naslednji članekVIDEO: Ko Katherine Heigl doživi orgazem