Simpatična slovenska voditeljica in avanturistka se je tokrat javila iz bolnišnice! Preberite, kaj se je zgodilo.

Ivjana Banić, ki je znana po svojem izvrstnem smislu za humor, je tokrat delila zapis iz bolnišnice, kjer so opravili poseg na njenem srcu. Kaj točno, se je zgodilo, ni zapisala.

“Za mano zoprn poseg. Neki so mi po mojem zlatem srcu prčkal in šaral in žgal. Naš upa, da so mi zakurili tist … tažlehtast del srca, čeprav jst njemu lepo tumbam, da današnje čarovnice, ne zgorimo tako zlahka. 
Šta reči a ne zaplakati.. večina osebja izredno prijetna in prijazna. Redke izjeme so malo bolj … zatopljene v delo. Razumem oboje. Vsi se trudimo po svojih najboljših močeh narest nekaj iz svojega dneva in življenja. Eni ne zmorejo več od šake jada, pri drugih je polna vriča smija, če parafraziram pokojnega Dragojeviča.

Hrana mi je bila dobra. Ni ravno Masterchef Australia ampak jst sm bila srečna in pojedla sem vse s krožnika. Ugotavljam, da je naš zdravstveni sistem kot sir. Švicarski, srednje trd, z velikimi luknjami in zelo zelo daleč od Švice .. ma…  Mam tud že slabše izkušnje kje drugje 🥴

Ivjana po večurnem posegu na srcu
Ivjana po večurnem posegu na srcu. Vir: Instagram

Tole sem jaz, po večurnem posegu, ki je uspel le delno… tako da … roko na srce, nisem glih za naslovnico … Ampak če dam spet roko na srce, slednje mi zdaj malo bolj služi. In to je tisto, kar je pomembno: imeti dobrega butlerja, velikega zgolj za eno dlan .. a izredno močnega 💪🏼 Zdej pa spet na ocvirke in majonezo (šala) 🙂

Vsem v vseh nadstropjih vseh bolnic (in svojcem, ki ste doma in v skrbeh) želim, da pridete čimprej ven. Popravljeni, namontirani, naštelani, pozdravljeni, izboljšani in kulčkej ZDRAVI, 🤗” je zapisala in objavila nekaj fotografij.

Želimo ji vso zdravje tega sveta!


Zadnje novičke

Prejšnji članekSi je najbolj slavna slovenska plesalka in koreografinja Nika Kljun potetovirala obraz?
Naslednji članekNina Radi (Sanjski moški) Slovenijo zamenjala za to evropsko državo