Špela Grošelj predstavlja novo pesem Nostalgija, zanjo pa je tudi že izdala videospot. Poletje je njen najljubši čas, svoje spomine pa je želela obuditi z latino ritmi.

Pod te ritme se podpisuje uspešen glasbeni producent Damjan Jović. Latino ritmi so že skoraj zagotovo sinonim za plažo in zabavo, tako tudi Špelinemu novemu videospotu ne manjka kadrov, ujetih ob obali in med plesanjem, med katerimi se prepleta romantičen spomin, ki ga je obudil … parfum.

“Reggaeton ritmi so mi bili pri srcu še iz časov, ko sem na njih poplesavala na treningih zumbe, zato ni bilo dileme, kakšen bo moj nov singl. Besedilo mi je pisano na kožo in prepričana sem, da se bo marsikdo našel v njem. Sodelovanje z Jovićem je bilo nekaj posebnega, drugačnega … takoj sva se ujela in tudi samo snemanje je bilo zabavno,” je o svoji novi skladbi zaupala seksipilna Špela, ki je v videospotu pokazala svoje čare iz izklesano postavo, za katero je zadnje čase precej garala.

Videospot je ekipa snemala en dan. Po kadrih, ki jih je režiser ujel v Ljubljani, se zgodba nadaljuje s potjo do obale, kjer se dokončno razplete zgodba med nekdanjima zaljubljencema. V videospotu glavno moško vlogo odigral Gregor Čeglaj, finalist letošnjega izbora Mister Slovenije in prejemnik lente Mister Cosmo.

“Samo snemanje je bilo zaradi visokih temperatur kar naporno, v Lignanu smo jih v senci izmerili 37, jaz pa sem v enih kadrih imela oblečeno celo volneno jopo (smeh). Vročina ni popustila niti pozno zvečer, ko so na snemanje prišli tudi vrhunski Artifexi in s svojo koreografijo še dodatno popestrili spot. Sicer je šlo na snemanju vse gladko, nobenih težav in en kup dobre energije,” je povedala Špela.

Špela posoja glas?

Mnogi Špelo Grošelj poznajo kot izjemno glasbenico, številni mlajši poslušalci pa jo že poslušajo med gledanjem priljubljene mladinske serije ‘Jaz sem Luna‘, ki po svetu beleži rekorden uspeh priljubljenosti. Glasbenica tako v studiu ne snema le novih skladb, temveč tudi sinhronizira in tako posoja glas eni od glavni igralk priljubljene serije, Ambar Smith.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRosie Huntington-Whiteley je postala mamica
Naslednji članekF&B Acrobatics z videom navdušila cel svet