Nika Belčić in Dominik Visočnik sta prva izpadla tekmovalca letošnje sezone resničnostnega šova Kmetija. Odkar sta zapustila šov, pridno razkrivata ozadje snemanja. Najprej sta razkrila, da je Nika imela težave s produkcijsko ekipo. Nato sta v več različnih videih komentirala ostale tekmovalce. Včeraj sta šla še korak dlje.

Razkrila sta, kdo je zmagovalec letošnje sezone in video javno objavila na YouTube kanalu. Produkcijska ekipa je urgirala in video so odstranili z omenjene platforme. Veliko ljudi ga je kljub temu uspelo videti. Tako je znano, kdo je zmagovalec Kmetije, še preden se je šov zaključil na televizijskih ekranih. Nika je po odstranitvi prvotnega videa posnela še enega (ogledate si ga lahko spodaj), v katerem je obrazložila še mnogo drugih stvari in napovedala, da prihaja še en video. V njem bosta z Dominikom razkrila še mnogo več iz ozadja.

Vas zanima, kdo je zmagovalec Kmetije?

Imena ne bomo razkrili, a prišepnemo vam, da vsekakor niste pričakovali, da bo zmagal on, oziroma ona.

Čeprav so mnogi pričakovali, da bo zmagovalec Kmetije 2021 postal Ambrož, vas žal moramo razočarati. Šušlja se, da sta z Nino Radi tudi po končanem snemanju ostala v romantičnem razmerju in tudi to je neke vrste zmaga, se strinjate? Ambrož je sicer pred kratkim praznoval svoj 30. rojstni dan, pokazal svojo mamo in delil ganljiv zapis.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekNika Zorjan je odpotovala. Poglejte, kje uživa tokrat
Naslednji članekLina Kuduzović obuja spomine