Ljubka blondinka, ki jo lahko občudujemo vsako nedeljo na POP-TV v kuharski oddaji Ana kuha, je že šest let srečno zaljubljena v svojega fotografa Kristijana. Ana in Kristijan sta že junija svojo ljubezen okronala s poroko, zdaj pa smo izvedeli podrobnosti o že kar pravljičnem začetku njune skupne poti.

Za Lady sta povedala, da sta se spoznala pred šestimi leti kar na Facebooku. Ana si je po prigovarjanju prijatelja iz ZDA ustvarila lasten profil, ker pa je bil takrat Facebook še čisto sveže družabno omrežje, je bilo na njem zelo malo Slovencev. Kristijan je medtem opravljal delo varuške v ZDA.

Naključje je hotelo, da je naletela na Kristijanov profil, ki jo je takoj očaral s fotografijami, na katerih se Kristijan igra z otroki. Potem, ko sta se dodobra spoznala preko Facebooka, sta se spoznala še v živo v Sloveniji in od takrat sta neločljiva.

Na portalu TOčnoTO smo izvedeli, da se bo Kristijan kmalu lahko spet preizkusil v vlogi varuške. Že tako srečni par bo namreč svojo ljubezen podkrepil s prihodom novega družinskega člana. Mi jima iz srca čestitamo in jima želimo še mnogo srečnih skupnih trenutkov.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKaty Perry: Gre po stopinjah Angeline Jolie
Naslednji članekHarry Styles: Kaj je njegova skrivnost?