Jan Knez, tekmovalec in bivši glava družine v priljubljenem resničnostnem šovu Kmetija, je včeraj pokazal svoj besedni zaklad. Dan je potekal turbolentno. Stanka, ki je izgubila zadnji dvoboj z Mario, je ravno njo izbrala za glavo družine.

Z odločitvijo se tekmovalci niso strinjali, saj Marie, kot smo lahko videli v prejšnjih oddajah, ne marajo preveč. Začelo se je nelagodje, tarnanje in pritožbe. Predvsem Majda je povedala, da z njo ne želi imeti opravka, spakirala je svoja oblačila in potrebščine ter se preselila v hlev. Janu je bilo njenega obnašanja dovolj, očital ji je lenobo, se postavil v bran Marii in eksplodiral. Pričel jo je žaliti, psovke so kar letel iz njega. Med drugim jo je zmerjal tudi z umazanko in še z več grdimi besedami, ki se kar niso končale. Tekmovalci so bili šokirani. Kaj takega od sicer mirnega in prijaznega Jana nihče ni pričakoval.

Prepiri in psovke se bodo nadaljevale tudi danes, ko bo družina združena ob omizju. Natalija bo ostala brez besed, Jan pa bo Majdo še naprej žalil. Nekaj grdih besed bo namenil tudi drugim tekmovalcem. Tarča bo tokrat tudi Karin.

Karin je spravil do solz. Vir: Voyo.si

© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekDomen Kumer razkril, da se približuje čas za odhod! Bi se mu radi pridružili?
Naslednji članekGregor Čeglaj: okradli so ga! V pretresljivem videu poglejte, kako je vse skupaj izgledalo