Znano je, kdaj se bo začela predvajati 2. sezona šova The Biggest Loser Slovenija.

Potem, ko je v javnosti odjeknila novica, da je voditeljski stolček izgubila Špela Grošelj. Nadomestil jo bo Marko Potrč. So se številni spraševali, kakšne spremembe v ekipi se še pripravljajo. Zdaj pa je znano, da v šovu ostajata trenerja, ki sta že v prvi sezoni skrbela za tekmovalce. Nova sezona se sicer na male ekrane vrača že marca!

Kaj o tem pravita Jan in Nataša? 

“Rezultati prve sezone so bili več kot odlični. Pristop in način dela je del tebe ne le kot trenerja, ampak tudi kot človeka. Tega se ne da spremeniti, zato bom vztrajala na že preverjeni poti,” pravi Nataša Gorenc, zagrizena športnica in profesionalna osebna trenerka z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. “V prvi sezoni sem spoznala in se naučila nove dinamike, kar bom upoštevala pri drugi sezoni, vendar moj način dela v osnovi ostaja enak. Zagovarjam strožji režim, ker sem prepričana, da samo tako lahko uspemo in dosežemo želene cilje,” dodaja. Nataša velika zagovornica gibanja in zdrave prehrane in ne prenese, da ljudje ne izkoristijo priložnosti, ki jim je dana v šovu The Biggest Loser Slovenija.

The Biggest Loser, Jan in Nataša se vračata

Tudi diplomirani kondicijski trener in športni multipraktik Jan Kovačič je bil nad predanostjo tekmovalcev v prvi sezoni navdušen, podobno pa si obeta tudi od druge sezone. “Veliko sem se naučil od tekmovalcev, njihove spremembe so bile vidne na vseh nivojih. Moj način je energičen, vendar vselej z dobro mejo razuma. Verjamem, da se da vse povedati mirno in strpno, kar se je lepo izkazalo tudi v prvi sezoni. Glede na odzive ljudi in to, da je bil zmagovalec šova iz moje skupine, bom še naprej ostal zvest svojemu način dela,” pravi Jan. Obenem želi, da bi mu tekmovalci vloženo energijo, čas in trud vračali z dobrimi rezultati in predvsem z osebnim zadovoljstvom nad spremembami.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekModna mrha postala mamica
Naslednji članekJennifer Aniston se ponovno ločuje