Janice Dickison je ameriški prvi supermodel, ki se sedaj ukvarja še z mnogimi drugimi stvarmi. Poleg tega, da je pri svojih 53. letih še vedno zelo privlačna, se ukvarja s fotografiranjem svojih modelov, igralstvom, pred kratkim pa je postala tudi agentka. Odprla je svojo modno agencijo  »The Janice Dickinson Modeling Agency«. Zamisel je očitno dobila po tem, ko je bila sodnica na šovu America’s Next Top Models. Janice v svojem poslu ne dela sama, pomaga ji Peter Hamm. Njen resničnostni šov je bil prvič na sporedu 6. junija 2006, in sicer na programu Oxygen.

V tretji sezoni se je, tako kot vedno, zgodilo nekaj dobrih in nekaj slabih preobratov.

Eden njenih starih modelov, T.J. Wilk se zaplete s stranko Donno, ki je modele Janicine agencije najela za fotografiranje nove kolekcije modnih dodatkov. Donna tako postane ljubosumna in ji ne odgovarjajo fotografije T.J.-ja in drugega ženskega modela Fargo, ki je sicer odlična manekenka. Fargo hoče odpustiti, s čimer se nihče ne strinja. Na drugi strani pa nastanejo problemi med Janice in Lakisko, fotomodelom, ki je prišla k njej v tretji sezoni. Lakiska ni zadovoljna z Janicinim pristopom, saj jo nenehno kritizira in nikoli ne pohvali, čeprav se Lakiska na vse moči trudi zadovoljiti njenim željam. Ko začne razmišljati o zapustitvi agencije, se težave rešijo s pogovorom, kjer se Janice opraviči.

Ker tudi modeli Janice Dickinson potrebujejo sprostitev, glede na to, da trdo garajo, je nekaj svojih modelov peljaja v toplice, kjer pa se je razvajala tudi sama. Poleg toplic si je privoščila tudi nego ustnic ter obraza, saj pravi, da pri svojih letih to že prevec potrebuje. Ker so nekateri rabili tudi lepotne popravke, je eni izmed svojih modelov ponudila povečavo ustnic in pa popravek na zobeh, kar je manekenka z veseljem sprejela. Janice je nenehno ponavljala, da je za lepoto potrebno potrpeti, saj sama to dobro ve.

Janice in njenim modelom se je ponudila nova priložnost. Njene modele najamejo za fotografiranje znanega spodnjega perila in oblikovalec išče nadarjenega in posebnega modela. Marcus se na fotografiranju čudno vede, saj po tem, ko Janice zahteva, da zapusti snemanje zaradi slabega počutja, nasprotuje. Ker se pojavi na fotografiranju brez dovoljenje Janice ali Petra, ga odpustita.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhale zvezde?