Deli
Youtube
Glasbena legenda Jasmin Stavros predstavlja novo, zelo osebno pesem ‘Samo majka zna’, ki jo poklanja svoji mami.

Glasbenik je pesem ustvarjal šest mesecev v sodelovanju z Dušanom Babićem in Bojanom Dragojevićem, izjemno priljubljenima avtorjema v regiji, saj se podpisujeta pod največje uspešnice, med drugim sta tudi osnovala dekliško skupino Učiteljice. Bojana je med zvezde izstrelila ‘Da se nađemo na pola puta’, sledile so ene največjih uspešnic v regiji, kot so ‘Tapapana, ‘Tri čase’, ‘Generale’ in številne druge.

"Vsak, ki ima starša visoke starosti, se bo našel v tej pesmi. Lahko rečem, da se od vseh mojih skladb popolnoma razlikuje, saj ima zelo močno osebno komponento in prav zaradi tega mi je še posebej všeč. Mislim, da bo to močno čustvo občutil tudi poslušalec. S strani oseb, ki so pesem že slišale, sem prejel odlične kritike, nemalo pa je tistih, ki jim je ob poslušanju spolzela solza po licu. Moje največje osebno zadovoljstvo pa je, da je pesem slišala moja mama," je dejal Stavros. 

Ob koncu je še dodal, da bo imela ta življenjska zgodba, zapakirana v pesem, vedno prav poseben prostor v njegovem srcu.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.