Še posebej ranljiva skupina so najmlajši. Da pa ne bi ostali brez lepih spominov, ne glede na razmere, skrbi dobrodelno društvo Sladki nasmehi, ki otrokom v težkih trenutkih s tortami riše nasmehe na obraz.

Sladke nasmehe je podprla tudi Jasna Kuljaj in z dobrodelno torto razveselila otroke Zatočišča Društva SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja. Kako so se otroci razveselili, ko so prejeli zimsko obarvano torto priljubljene televizijske voditeljice, je sporočila Manca Zgaga, predstavnica Zatočišča: »Tako ženske kot otroci so bili izjemno veseli. Deležna sem bila kar nekaj objemov, saj so se vsi zelo razveselili tortice. V očeh ene gospe so se nabrale tudi solze sreče. Otroci so se dogovarjali, kdo bo dobil snežaka.  Počakali so do večera, da so se vsi zbrali in jo skupaj pojedli. Zato še enkrat najlepša hvala za to, ker obstajate! Hvala tudi Jasni Kuljaj.«

»Veseli in hvaležni smo, da nam slavni Slovenci in Slovenke nesebično pomagajo širiti naše poslanstvo. Skupaj z njimi, našimi zvestimi člani, tortopekaricami in tortopeki ter vsemi našimi podporniki nam uspeva neverjetno delo. Izkazalo se je tudi, da pomagamo spreminjati koncepte prazničnega obdarovanja, kajti na naše društvo so se že začele obračati družine, ki bodo denar, namenjen darilom, raje podarile sladkemu obdarovanju otrok, ki jim življenje ne prizanaša,« so povedali Sladki nasmehi.

loading ...