Deli

Jay-Z in Beyonce veljata za enega izmed najbolj uspešnih zvezdniških parov, vseeno pa so se v času njunega razmerja večkrat pojavljale govorice o nezvestobi. Predvsem o nezvestobi raperja.

Pevka je o varanju spregovorila celo na svojem albumu Lemonade, ki je dodobra razkril njuno dinamiko. Na svoje skoke čez plot pa je v osebnem albumu 4:44 namignil tudi Jay-Z.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Govorice vseeno niso bile nikoli potrjene, vse skupaj pa bi lahko pripisovali tudi umetniškemu ustvarjanju. Vendar je raper zdaj tudi končno priznal!

“Moraš preživeti. Zato se daš v način preživetja in ko greš v to, kaj se zgodi? Ugasneš svoja čustva. Tako da, tudi  žensko, ugasneš se čustveno, zato, da se ne moreš povezati. V mojem primeru je zelo globoko. Iz te točke pa se zgodijo vse te stvari, nezvestoba …”, je v izjavi za New York Times povedal ameriški glasbenik. K temu je dodal, da je najtežje, da moraš gledati bolečino na obrazu ljubljene osebe. Razkril je tudi, da se je bil pripravljen ločiti, a jima je v razmerju močno pomagala zakonska terapija.

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??❤️??????????

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Zakoncema sta se po težavah v zakonu rodila dvojčka, ki sta verjetno tudi rezultat ponovne čustvene povezave med njima.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.