Lada Bizovičarja lahko trenutno v vlogi žiranta spremljamo v oddaji Slovenija ima talent. Njegovi komični in zabavni vložki sam šov zagotovo popestrijo.

Lado je tudi očka dvema punčkama, katerih imeni še vedno nista znani. Lado namreč o svojem zasebnem življenju ne govori. Tu in tam nam kakšno podrobnost razkrije njegova partnerka Anela Šabanagić, ki je pred kratkim tudi razkrila, da se je njeno stanje poslabšalo.

V samem šovu se je Lado tudi že kdaj zagovoril in povedal kakšno družinsko skrivnost. Kot kaže, je to storil tudi v včerajšnji oddaji Slovenija ima talent. Po nastopu treh simpatičnih deklet iz plesnega kluba Cool Kids Mavrica, ki so prišle in pokazale svoj akrobatski nastop, je Lado svoje besede začel takole: “Jaz sem strog foter, jaz vas ne bom ocenjeval kot majhne otročke poki puki. Zato moram reči, da je bila točka zelo zanimiva, ampak bi potrebovala še malo več treninga, da bi bila to popolna točka za polfinale dekleta.” Ana mu je nasprotovala z besedami: “Ah daj no kar nekaj.” Nakar je na oder stopila njihova trenerka in razložila nastalo situacijo. Povedala je, da je njihova glavna akterka morala v karanteno in da so zato ves nastop morale spremeniti le en večer prej.

Vir: Facebook profil Cool Kids Mavrica.

Lado se je zahvalil za informacijo in na koncu podal odločitev s temi besedami: “Če ste že ve tri kot ena majhna pravljična bitja, bi rad, da se ta vaša zgodba tukaj konča na pravljičen način. Predstavljajte si, da je tukaj Elza (Marjetka), tam je Ana (Ana), tam je Olaf (Branko). Imate tudi moj ja.” Kot kaže Lado vendarle ni tako strog oče.


Zadnje novičke

Prejšnji članekChalle Salle je v treh minutah predstavil svoje življenje
Naslednji članekPoglejte, s čim je začel teden Dejan Vunjak