Deli
Facebook
Marko je namreč zapustil Big Brother in Mirela se je po njegovem odhodu zlomila in jokala. Znano je namreč, da je z njim prevarala svojega moža, ki ga je imela zunaj (zdaj je on ne želi več videti), Marku pa je v hiši govorila, da z možem ni več skupaj eno leto.

Ravno zato Marko z njo po njenem prihodu iz hiše razmerja ne želi več nadaljevati …

"Sem samski. Po vsem kar sem videl in slišal, je ne jemljem kot partnerko. Nisem vedel, da ima doma partnerja. Ona mi je rekla, da je samska. Če bi vedel, se z njo ne bi zapletel, saj si ne predstavljam, da bi kdo meni speljal žensko in jo tudi jaz drugemu moškemu ne bom nikoli. Pa če je še ne vem kakšna ženska in ne vem kako fizično privlačna. Jaz sem razumel, da je ona samska in nisem videl nobene ovire," je po odhodu iz šova Big Brother povedal Marko, ki bi se z Mirelinim partnerjem Andrejem z veseljem sestal in pogovoril o tem, kaj je res in kaj ne.

Mirela pa morda to, da se je z Markom njena zgodba zaključila, že malo sluti, saj je Marko edini, ki se po izhodu svojim tekmovalcem v hišo ni želel javiti, Mirela pa je tudi izjavila: "Mako je bil moj princ, ki ga ne bom nikoli pozabila".

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.