Vojvodinja in vojvoda Sussexa, 39-letna Meghan Markle in njen tri leta mlajši mož princ Harry, bosta kmalu praznovala drugi rojstni dan svojega sina Archieja, kot najlepše darilo pa bo malček dobil malo sestro, ki bi se morala kmalu roditi.

Toda po poročanju revije New Idea naj bi se deklica, o imenu katere se ugiba že mesece, že rodila. Po poročanju tabloida v zadnji številki je nekdanja igralka začela govorice o prezgodnjem porodu, potem ko naj bi jo videli, kako so jo pod nujno odpeljali v bolnišnico.

Vir omenjenega medija je povedal, da so kmalu po Harryjevi vrnitvi iz Velike Britanije, kjer je zaradi pogreba princa Philipa preživel teden dni, njegovo nosečo ženo nujno prepeljali s črnim terencem in glede na to, da naj bi vojvodinja rodila doma vir trdi, da je enostavno mogoče, da je porod že potekal v bližnji bolnišnici. „Cottage je najboljša bolnišnica v mestu in dobro je znano, da so njihovi pacienti po drugi strani znani in premožni ljudje. Meghan se je moralo kaj zgoditi takoj, ko se je odločila, da bo porod doma zamenjala z bolnišnico,” je povedal neimenovani vir, ki trdi, da je vojvodinjo pred dnevi videl na poti v bolnišnico.

Mimogrede, uradnih informacij o rojstvu drugega otroka pobeglega kraljevega para še vedno ni, a glede na to, da je bila Meghan v javnosti nazadnje videna pred dvema tednoma, ko so jo paparazzi posneli v družbi njenega sina in bila precej skrivnostna, ko je beseda tekla o nosečnosti, saj jo je odkrila šele februarja letos, mnogi oboževalci verjamejo, da bi lahko trditve o rojstvu drugega otroka bile resnične.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEKSKLUZIVNO: Razšla sta se Danijela Martinović in Petar Grašo
Naslednji članekAdele je tudi z manj kilogrami in brez ličil prava lepotica