Predsedniške volitve v Ameriki so sicer minile, a so postale vzrok za prepir med princem Harryjem in njegovo ženo Meghan Markle, ki naj bi bila noseča, poroča revija New Idea. Nekdanja vojvodinja Susseška naj bi imela javni govor, v katerem bi komentirala volilno zmago svojega najljubšega Joeja Bidena, a Harry ji je nasprotoval, zaradi strogih pravil kraljeve družine, ki prepovedujejo poseganje v notranjo politiko države. Po konfliktu je Meghan v solzah odpeljala njunega pol leta starega sina Archieja in ‘pobegnila’ v Mehiko.

Princ menda ne more za njima v Mehiko, ker ima nerešene težave z vizumom in njegovi prijatelji so tega veseli, trdi vir. Očitno verjamejo, da bo Harryju koristilo majhno obdobje samote, ker bo v tem času ugotovil, kako zelo pogreša svojo družino in kako mora umiriti strasti in se spraviti z Meghan.

Harryjevi prijatelji tudi upajo, da bo princ dvakrat premislil, ali je bila njegova odločitev, da se z Meghan preseli v ZDA, pravilna. Čeprav ni uradno potrjen, vir trdi, da je Meghan noseča in da nosečnost uporablja, da ima v razmerju ‘prednost’ pred Harryjem, da bi bilo vse po njenem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

Prejšnji članekAna Klašnja s takšnim veseljem počne to
Naslednji članekIzpadli tekmovalec MasterChef Slovenija posnel videorecept