92 dni se bo trinajst kandidatov borilo za 92 tisoč evrov nagrade. Plus velik vseslovenski (televizijski) cirkus. To je bistvo slovenske različice Velikega brata.

Na našo srečo bo voditeljica spet lepotica Nina Osenar. Družbo pa ji bodo s svojimi komentarji delali slavni seksolog Max Modic (»Naj posnamejo pornofilm in pri tem izberejo, kdo bo stal za kamero in kdo pred njo. Kandidati, ki se postavijo na ogled Big Brotherja, morajo biti po naravi vsaj malo ekshibicionisti, ekshibicionisti pa v zabavni industriji za odrasle najlažje uspejo), vizažist, stilist Milan Gačanovič (… ki je na vprašanje, česa se najbolj spominja iz prve sezone BB-ja, odgovoril takole: Marsikdo bi dejal, da je to seks, toda tisti seks, pa še pokrit, z dekico, res ne more biti vau …), lanska tekmovalka Tina Semolič (»Življenje v hiši BB ti vsekakor prinese medijsko prepoznavnost dobesedno čez noč, potem pa je na tebi, kako boš s tem ravnal«).

In kaj je za Delovo prilogo Vikend izjavila »naša najdražja« Nina Osenar? Takole beremo: »Adrenalin, ki ga začutim, ko stopim na oder, je nekaj, česar se zagotovo še dolgo ne bom naveličala. Sem pa sama do sebe tudi zelo kritična, in se zato vedno trudim, da že dobre stvari naredim še bolje«.

Nina pa nas je presenetila s temi stavki: »Ukvarjam se z jogo, berem duhovne knjige, zanimajo me tudi kristali. Zdi se mi, da mi ves čas nasproti prihajajo ljudje in stvari, prek katerih spoznam nove stvari, ki so v tistem trenutku prave zame. Ta duhovna plat me sicer spremlja že vse življenje, ta trenutek, pa je navzoča še toliko bolj. Prav tako ne uporabljam nobenih usnjenih izdelkov, krzna, kozmetike testirane na živalih, in ne jem mesa.«

Hm, se pa zdi, da Osenarjeva Nina le ni zmeraj tako zelo »skulirana«, kot se zdi na prvi pogled … Poglejte si kratek film Sex, droge, lobanja, atomska bomba in huda bejba, pa potem komentirajte …

(avtor: Boris; ona-on.net)


Zadnje novičke

Prejšnji članekTara Reid v reviji FHM
Naslednji članekKim pripravlja zabavo