Rick trdi, da je njegova žena »nepreračunljiva zaradi nosečnosti« ter upa, da mu bo, ko se ji hormoni umirajo, oprostila vse, kar mu je zamerila in zaradi česar zahteva ločitev samo po 2 mesecih zakona.

Portal TMZ poroča, da Pamela Anderson pričakuje svojega tretjega otroka in dodaja, da njen soprog Rick Salomon zaradi tega poskuša ločitev ustaviti in upa, da si bo plavolasa zajčica premislila.

Naj spomnimo, da se je Pamela z nekdanjim fantom Paris Hilton, ki ga je v medije plasiral slavni hišni pornič »One Night In Paris«, v Las Vegasu poročila nenadoma, papirje za ločitev pa je vložila samo po nekaj več kot mesecu dni zakona.

Na svojem blogu je Pamela napisala, da je vesela, da je leta 2007 konec, saj se je obnašala »nenormalno«. »Vem, da se mi bodo v letu 2008 izpolnile vse moje želje, saj sem bila v preteklem letu nora in nenormalna, čeprav sedaj to ocenjujem, kot zelo zanimivo obdobje mojega življenja. To leto bom počela vse, kar me veseli na svoj način. Imam veliko odličnih projektov in sama s seboj bom uživala prav vsak dan,« je napisala.

Nosečnost je ostro zanikala!


Zadnje novičke

Prejšnji članekNovi pornič Britney Spears
Naslednji članekReese pred oltar?