Deli

Vsaka podrobnost njunega potovanja v Afriko je bila namreč skrbno načrtovana. Ko sta 4. avgusta priletela v Botswano, je princ Harry za Meghan organiziral malo zabavo presenečenja, saj je takrat praznovala 36. rojstni dan.

Meghan Markle se je tako prvič srečala z njegovimi afriškimi prijatelji in princ Harry je bil nad tem, da jih bo predstavil svoji ljubezni, nadvse navdušen. Nek vir je izdal, da se je zabava pričela z barbecue pojedino v prijateljevi hiši, kjer je bilo pripravljene veliko lokalne hrane in ob glasbi so se vsi zabavali dolgo v noč. Meghan je bila menda glede tega brez besed in zelo ganjena.

To naj bi bilo le uvodno dejanje

Dva vira sta namreč za Us Weekly izdala, da je imel Harry med njunim tritedenskim potovanjem, svojo Meghan namen tudi zaprositi za roko. Nek kraljevi vir je sicer izdal, da pa podrobnosti glede zaroke ni želel deliti s prijatelji. Je pa menda v sklopu zaroke izbral tudi poseben čas – blizu obletnice smrti njegove mame – da bo odslej lahko avgust povezoval tudi s čim veselim. Tudi lokacija, kjer naj bi pokleknil, mu je posebej pri srcu – Botswano je namreč obiskal kaj kmalu po mamini smrti in jo opisal kot svoj drugi dom. Povedal je, da se tam počuti bolj to kar je, kot kjerkoli drugje na svetu.

Tudi ta prstan ima nekaj Dianinega …

Že mesece prej se je namreč Harry zavedal, da bo to potovanje, na katerem bo svojo ljubezen, ki ga osrečuje že dobro leto, povprašal po tem, ali bi bila njegova nevesta. Glede izdelave prstana, ki bo vreden roke princese, se je povezal z draguljarjem in za nasvet poprosil tudi svojega starejšega brata Williama. Medtem ko je bil zaročni prstan, s katerim je William zaprosil Kate, iz 18-karatnega safirja tudi Dianin zaročni prstan, je Harry na zaročni prstan za Meghan dodal diamante iz Dianine broške.

Vir predvideva, da bo Meghan veselo novico še nekaj časa skrbno skrivala. “Harry je dejal, da želita v novici najprej še malo uživati sama, preden prične svet o tem na veliko poročati. Imata namreč veliko lepih spominov in to bo zagotovo potovanje njunega življenja.”

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.