Včerajšnji izziv skupin je dodobra načel tekmovalce. Sreča je bila naklonjena samo eni skupini, kaj pa znanje?

Tekmovalci so morali pripravljati jedi iz riža. Začeli sta vodji skupine, Bernard (rdeči) in Anita (modri). Pripravljala sta paellio, riževo jed španskega porekla. Že takoj se je Alenki zataknilo, saj je mislila, da mora riž začiniti s kurkumo. Tekmovalci, ki so čakali, da začnejo kuhati, so ji prišepnili, da mora uporabiti žafran. Sodniki so se na koncu vseeno odločili, da je Anita pripravila boljšo jed.

Zmagovalna paella Vir: Voyo.si

Nadaljevala sta naslednja dva tekmovalca. Bernard je za pripravo riževega narastka izbral Mašo, Anita je izbrala Marka, ki je sodnike s svojim riževim narastkom pustil brez besed.

Najboljši rižev narastek Vir: Voyo.si

Sledila je priprava rižote. Bernard je nalogo zaupal Eviti, Anita je nalogo prepustila Zali. Tudi pri tej jedi je zmagala modra skupina.

Zala se je rižoto naučila delati po Lukatovih navodilih. Vir: Voyo.si

Najbolj zahtevna jed je bila priprava sušija. Bernard je najtežjo nalogo prepustil Luki, Anita je bila prepričana, da bo najboljši suši pripravil Jure. Ni se zmotila, tudi tukaj je zmagala modra skupina in si zaslužila balkon. Vendar tudi tukaj ni šlo brez spletk. Jure ni vedel, da mora v riž dodati rižev kis. Še dobro, da se je rdeča skupina pogovarjala o tem in mu je Anita prinesla to poglavitno sestavino.

Zmagovalni suši Vir: Voyo.si

Po vsem dogajanju je Maši (rdeča skupina), ko je bila modra skupina že na balkonu, počilo. Povedala je, da še k sreči, da imajo Anito, ki zna brati z ust, drugače bi v paelli bil curry. Anita je le odkimala z glavo in dejala, da njena paella ni odločevala o tem, kdo bo zmagovalec. Vojna se je začela!

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekTega zagotovo niste vedeli o Gregu Skočirju!
Naslednji članekMarjetka in Raay Vovk sta odkrito spregovorila o odnosu in čustvih