Zadnji zlati gumb, ki ga je podelila žirantka Marjetka Vovk, je prejela Ajda Stina Turek. Ta naj bi bila kar znano ime med slovenskimi glasbeniki.

Marjetka je zlati gumb namenila Ajdi, ki je odlično nastopila in pokazala svoj talent. Simpatična svetlolaska je že nastopila v prvi sezoni šova, a takrat je bila še zelo mlada in žirantje so bili mnenja, da je še premlada. Ravno to jo je motiviralo, da se je na glasbenem področju še bolj trudila in izobraževala.

Gledalci šova so deljenih mnenj. Nekateri pravijo, da je bil zlat gumb več kot zaslužen, drugi menijo, da bi zlat gumb moral prejeti nekdo, ki na svojem področju še nima uveljavljenega imena.

“Ajda Stina Turek je UVELJALJENA GLASBENICA! Oder SIT pa je namenjrn novim neuveljavljenim obrazom!!! Ajda Stina Turek je leta 2013 sodelovala na festivalu Slovenskega šansona s skladbo Kostanjev drevored …. Leta 2019 pa je tekmovala na festivalu Slovenska popevka! Dvomim, da je Marjetka ne pozna iz glasbrnih odrov. Nezaslužen zlati gumb, ker je podeljen že poznani in uveljavljeni pevki. L” se je glasil eden izmed komentarjev, s katerim se je strinjalo kar nekaj ljudi.

ajda stina turek
Ajda je odlično odpela. Vir: Instagram

Kaj menite vi? Se strinjate z zgornjim komentarjem?


Zadnje novičke

Prejšnji članekKdo je ženska, ki je uspešno odbijala Roka Piletiča (BQL)?
Naslednji članekPoglejte, kaj počne Irina Osypenko. Ji zavidate?