Jeans je eden izmed najbolj vsestranskih kosov oblačil, ki nikoli ne gre iz mode.

Zato je prav, da ga vključiš tudi v svojo poletno garderobo, saj se lahko kombinira na različne načine in ustvari edinstven videz. Tu je nekaj modnih idej, kako nositi jeans hlače, ki so nepogrešljiv kos tega poletja.

1. Jeans hlače z jeans jaknico

Jeans hlače se odlično podajo h kratki jaknici. Ta kombinacija je primerna za sproščeno popoldne v mestu. Kombiniraj jo s preprosto belo majico in sandali in nakitom za popoln poletni videz.

Jeans za poletje
Vir: Instagram, @thestyleveriety

2. Jeans z daljšim suknjičem

Če si želiš ustvariti elegantnejši videz, lahko jeans hlače kombiniraš k daljšemu elegantnemu suknjiču in odprtim salonarjem. Ta kombinacija je primerna tako za poslovne priložnosti kot tudi za večerne izhode. Dodaj še nekaj nakita in torbico za piko na i.

Jeans za poletje in pomlad
Vir: Instagram, @thestyleveriety

3. Jeans z usnjeno kratko jakno

Za bolj drzen in rockerski videz lahko jeans hlače združiš z usnjeno krajšo jaknico in visokimi petami. Ta kombinacija je odlična za večerne koncerte ali popoldansko pijačo. Ne pozabi na temna očala in šminko, ki bosta dopolnila tvoj celoten look.

Jeans za poletje in pomlad
Vir: Instagram, @thestyleveriety

4. Jeans z elegantnim belim suknjičem

Če pa si bolj naklonjena klasičnemu slogu, potem bo kombinacija jeans hlač k elegantnemu belemu suknjiču in belim čevljem s peto zate. Ta sofisticiran videz je primeren za vsako priložnost. S svojo eleganco in prefinjenostjo boš nedvomno očarala vse okoli sebe.

Jeans za poletje in pomlad
Vir: Instagram, @thestyleveriety

Ne pozabi, da je najpomembnejše, da se dobro počutiš v svoji koži in da izraziš svojo osebnost skozi modo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDamjan Murko je dolgo skrival to novico, sedaj pa so vse informacije prišle na dan
Naslednji članekNatalija Verboten: Nikoli je ne bi prepoznali, tako je drugačna