Deli

Jennie Garth je z izjavo v eni izmed ameriških oddaj sprožila govorice o velikem povratku. Večne zvezde iz mesta 90210 so po mnenju nekaterih igralcev iz mesta 90210, pripravljene ponovno stopiti v stare čevlje z novo različico.

Jennie (45), pravi, da bi bila brez težav ponovno Kelly Taylor. V oddaji Today Show je dejala, da vedno obstaja možnost in da se zadnje čase res vse bolj poigrava z mislijo o tem, da bi zagnali staro serijo. Vsi imamo radi obletnice in velike povratke, 90210 bi bila pa sploh velika reč. Jennie celo pravi, da če snidenje s celotno ekipo Beverly Hillsa ne uspe, ima igralka načrt B. Upa namreč, da bi z dobro prijateljico Tori Spelling posnela humoristično serijo. Še eno, če smo natančni – pred tem sta namreč že zaigrali skupaj v kratkotrajni seriji Mystery Girls (2014), ki je bila ukinjena po desetih epizodah.

#foreverfamily

A post shared by Jennie ? (@jenniegarth) on

Beverly Hills 90210 je TV-mreža Fox vrtela med letoma 1990 in 2000 in bila je ena najbolj priljubljenih serij tistega obdobja. Leta 2008 so staro slavo hoteli molsti na CBS-u in postregli so s serijo 90210, ki se je vrtela do leta 2013, v njej pa je v gostujočih ali stranskih vlogah nastopilo tudi nekaj članov izvirne zasedbe, vključno z Garthovo, Spellingovo, Dohertyjevo, Ann Gillespie in Joejem E. Tato. Vračanje starih serij iz 90. let je zadnja leta svojevrsten trend – naj gre za Dosjeje X, Polno hišo ali pa Twin Peaks. Pustimo se presenetiti.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.