Deli

Govori se, da naj bi se Jennifer Garner, bivša žena Bena Afflecka že pred leti soočila z njegovo novo, Lindsay Shookus. Se sprašujete kako to?

Ben Affleck menda po razhodu z Jennifer Garner, hodi z režiserko oddaje Saturday Night Live, Lindsay Shookus. Parček je v zgodnih fazah razmerja in oba uživata v spoznavanju drug drugega. Vir je izdal, da gre več kot le za poletno romanco. “Zabavata se in skrbita drug za drugega. Je še zgodaj in ne hitita.” 

Neki viri pa trdijo, da se je njegova bivša žena Jennifer z Lindsay soočila, saj naj bi imela ta z Benom afero že leta 2013, ko sta bila še oba poročena. Njuna afera pa naj bi bila kar precej opazna. Oba sta varala svoja partnerja, tako, da sta celo Jennifer in mož Lindsay Shookus, istočasno ugotovila za kaj gre.

“Poznata se že nekaj časa. Zdaj sta skupaj – kar je relativno novo po tem, odkar sta se razšla. Zaradi njiju pa ni enega razloga, da bi se končala oba njuna zakona,” je povedal vir.

Čeprav so Garnerjevo, ki bo kmalu uradno ločena od Afflecka, včeraj popoldan nasmejano ujeli v Los Angelesu, pa menda nad razmerjem njenega bivšega ni navdušena. Govori se, da naj bi bila igralka soočena z afero Bena in Lindsay, ki je bila pred leti, vir blizu svežega novega para pa trdi, da ni nikoli šlo za polnopravno afero.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.