O svoji naslednji ljubezenski zvezi je zvezdnica povedala: "Mislim, da dati nečemu priložnost in nekoga res spoznati, to želiš narediti stran od javnosti. Saj poznate medije, vse želijo prehitevati." Jennifer naj bi bila v zvezi z igralcem Bradleyem Cooperjem, vsaj tako ugibajo mediji, ki so par že nekajkrat ujeli skupaj.

"Mislim, da sem se končno naučila največjo lekcijo od vseh. Najprej moraš ljubiti sebe. Moraš biti vredu na svojem in sam preden si lahko s komerkoli. Moraš se ceniti in se zavedati tega, da si vreden vsega. In dokler se ne ceniš in ne ljubiš dovolj, da to veš, ne moreš imeti zdravega razmerja."

O svojem modnem stilu pa je latino diva povedala: "Stvari, ki so mi bile všeč, ko sem bila stara 16 let in živela v Bronxu, jeans, razrezane kratke majice, so mi še vedno všeč. Toda bila sem izpostavljena toliko stvarem, ko sem potovala po svetu in videla couture oblačila. Vse to sem uporabila, ko sem ustvarila svojo novo linijo za Kohl's. Moj stil je prišel od povsod, od tam kjer sem začela pa do tu kjer sem danes."


Zadnje novičke

Prejšnji članekHOT! Model za spodnje perilo: Bivša Spajsica izgleda bolje kot kdajkoli!
Naslednji članekJustin Bieber je potrdil: Udeležil se bo MTV evropskih nagrad!