Če do sedaj niste verjeli, je to znak, da so stvari med Benom Affleckom in Jennifer Lopez očitno zelo resne.

Zaljubljen parček je namreč pred dnevi kupil posestvo v glavnem delu Bel Aira v vrednosti 55 milijonov dolarjev. Nakup sicer še ni dokončan, saj je odvisen od inšpekcijskih pregledov, a ko bo, bo to odlično mesto, kjer bo njuna mešana družina imela dovolj prostora.

1,2 hektarja veliko posestvo leži skoraj neposredno čez cesto od glavnega vhoda v podeželski klub Bel Air, kjer se zbirajo sami pomembneži. Sama hiša je bila zgrajena v tridesetih letih prejšnjega stoletja in jo je zasnoval cenjeni arhitekt Paul Williams, čeprav je očitno doživela nekaj velikih sprememb od takrat.

Nepremičnina je trenutno v lasti Todda Lemkina in njegove dolgoletne žene Kasey, ki sta jo leta 2016 kupila za 27,6 milijona dolarjev. Lemkinovi so nepremičnino prenovili v celoti, kar je verjetno stalo več milijonov. Skupno ima zdaj 10 spalnic in 17 kopalnic na skoraj 20.000 kvadratnih metrih bivalnega prostora.

Druge prednosti trinadstropne rezidence vključujejo kino, vinsko klet in pisarno, obloženo z lesenimi ploščami in še mnogo drugih atraktivnih prostorov. Spodaj je polna kletna etaža, ki vključuje medijsko sobo, telovadnico in zasebni “varnostni apartma” za osebnega stražarja s polnim delovnim časom. Zunaj se bazenu pridruži več lož, kurišč, zelenica in skrbno urejeni vrtovi.

Vir: Zillow
Vir: Zillow
Vir: Zillow
Vir: Zillow
Vir: Zillow
Vir: Zillow

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kako se razumeta dekle Tomija Megliča in njegova bivša
Naslednji članekVas zanima, kako Rok in Anej Piletič izgledata kot ženski? Potem je tale članek za vas