Leto se bliža h koncu, zato se spominjamo tistih lepih trenutkov, ki so ga zaznamovali. Jerica Zupan je v objavi na Instagramu zapisala:

“A je še daleč?
Novo leto se bliža, zdaj je pa res še čisto malo! Ful zabavno je razmisliti o najlepšem spominu leta. Če ga ni, je vredno to popraviti v 2020.

Moj najlepši spomin je zagotovo potovanje v New York. Doživetje, dognanje, razsvetljenje! V samo petih dneh. Takrat sem se prvič zares sprejela in spoznala, da sem rojena kot super ženska, da sem ponosna nase in da sem si všeč taka kot sem. Ženske tam hodijo z dvignjeno glavo, samozavestno, v visokih petah, pa čeprav imajo 150 kilogramov, ne oblačijo se v vreče za krompir, ampak trendi. Hude so, kapo dol. Uličarji so mi naredili vsak dan posebej, kako so kreativni in zabavni! Draga hrana in kako sva s Timotejem iskala pice za 1 euro. Pa ta betonska džungla in zelenje sredi nje, Centralni park. Samozavestni moški, vse sorte. Tudi moški z dolgimi nohti, moško obleko, žensko  torbico in lip glossom. Zakaj pa ne? Videla sem vse in bi še! Širimo obzorja.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jerica Zupan❤️Love&Kisses (@jericazupan) on