Ker imata Jernejeva brata le nekaj dni za njim rojstni dan, so praznovanje pripravili skupaj. Mama je spekla tri torte – za vsakega svojo, stanovanje pa so napolnili prijatelji in sorodniki.

Ker je bilo stanovanje polno obiskov, so se otroci zabavali kar v bloku. Lovili so se po stopnišču, se pretvarjali, da so mamice in očki, se igrali zemljo krast, skakali gumitvist in podobno. Skratka, zabave ni manjkalo!

V zadnjih dneh pa se Čuki prepuščajo spominom na brezskrbne poletne dni. Prihaja namreč čas jesenskih nostalgičnih trenutkov, ko se zazremo nazaj in si prikličemo spomine nikoli pozabljene ljubezni, ukradenih poljubov in preteklih obljub.

V mislih in slikah nas odnese k ljubljeni osebi, kjer smo se prvič srečali z njo, na kraj spomina, sreče in prepovedanih strasti, tja pod tisti bor na obali, kamor se bomo vedno radi vračali.

Vsak od nas ima svojo življenjsko zgodbo in Čuki nam v okviru novega albuma Mal’ naprej z novim singlom ”Pod krošnjo starega bora” pričarajo napev, ki nas popelje v čas romantične zaljubljenosti in srečnih trenutkov. Nostalgično melodijo, ki vas bo popeljala v pravkar minule poletne dni je napisal vodja skupine Čuki Jože Potrebuješ, besedilo pa Sandi Ritter – Komba iz Zagorja. Pesem je nastala že pred devetimi leti v enem od avtokampov in vsako leto je zbrana družba komaj čakala, da je Jože na kitaro zapel ta napev. Devet let. Zdaj so in smo končno dočakali studijsko izvedbo te pesmi. Seveda pesem pri Čukih zdaj s svojim šarmantnim glasom zapoje Jernej Tozon, posneta pa je bila v Avstriji januarja letos.

Pesem »Pod krošnjo starega bora« se vam bo priljubila tudi zaradi posebne sestave, saj nima klasičnega refrena, pač pa za svojevrsten višek poskrbi orkestralna melodija, ki dajo pesmi še bolj nostalgičen zven.

Čuki so v teh dneh tudi zaključili snemanje novega videospota za omenjeno skladbo, ki bo premiero doživel v kratkem. Pod režisersko taktirko se je podpisal Miha Tozon, fantje pa so si za ozadje nežne skladbe izbrali barvito in presunljivo kraško pokrajino, pa tudi čudovit del slovenske obale.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSeverina: S celulitastimi nogami reklamira kavo za hujšanje
Naslednji članekVROČE Jennifer Lopez: Se je v porniču ljubila tudi z ženskami?