Jerneja Trofenik Dimnik je praznovala rojstni dan in znova spregovorila o sporu med njo in njeno sestro Petro, ki se poteguje za zmago v MasterChef Slovenija 2022.

Že v današnji oddaji MasterChef Slovenija boste lahko videli, kako bo Petra spregovorila o odnosu s svojo sestro. Jerneja pa je posnela kar daljši video, v katerem je obrazložila zakaj sta se s sestro sprli.

“Prijatelje lahko izbiraš, družine ne moreš. Je samo ena in ostane za vedno. Srce se mi trga, da lahko nekdo zaradi svojih potreb in pozornosti obrne hrbet družini. Razlog, zakaj sem bila proti sestrinemu vstopu v šov, je, da se bodo mediji ukvarjali s primerjavo sester vso sezono, da bo spet veliko pljuvanja in izlitega gneva. Vsi smo opozarjali na to, ampak ona je izkoristila ta trenutek sebi v prid in z lažnimi solzami pritegnila pozornost in sočutje gledalcev in dobila svojih pet minut slave. Očitno je to več vredno kot družina.” je povedala.

Jerneja Trofenik Dimnik
Vir: Instagram

Komentatorji na spletnih omrežjih so se že oglasili in mnogi so mnenja, da je Jerneja le ljubosumna na svojo sestro, ki zna bolje kuhati od nje. Menijo, da je Petra veliko bolj prijazna, iskrena in ne išče pozornosti.

Katera bo prišla dlje v tekmovanju pa bo znano prav kmalu. Petra se bo danes namreč potegovala za mesto med TOP 5.

Prejšnji članekNika Zorjan zaradi videospota obtožena oskrunitve cerkve
Naslednji članekAlya je razkrila težko pričakovano skrivnost