Rada jih kupuje, še raje pa oblikuje take po svojem okusu. Več o svoji strasti je zaupala tudi reviji Story. Potem, ko je Jerneja pred leti zaključila z baletno kariero, se je odločila, da se posveti svoji drugi strasti – modi. Že vse od malega je namreč velika modna navdušenka, ki je za svoj stil vedno skrbela sama.

Simpatična Jerneja je že kot mala deklica oboževala modo. Svoja oblačila je kreirala po lastnih zamislih, sešila pa ji jih je nato babica. A njena strast je njen poklic postala šele po tem, ko se je odločila, da baletno kariero obesi na klin. Takrat se je začelo zares. Jerneja je vzela posojilo ter se zakopala v delo: pod blagovno znamko The Lie by JPZ tako ustvarja torbice, modne dodatke in oblačila, ki jih imajo v svojih omarah tudi številne slovenske estradnice. Nenazadnje je Jerneja tudi stilistka, ki pri oblačenju pomaga mnogim znanim obrazom kot so Rebeka Dremelj, Mateja Malnar pa tudi Ivana Šundov.

In kakšni so njeni načrti za prihodnost? Svojo kolekcijo namerava dopolniti s kolekcijo sončnih očal in čevljev. Ker je Jerneja odločna punca, ne dvomimo v to, da ji ne bi uspel tudi ta podvig!


Zadnje novičke

Prejšnji članekZac Efron: Zagovarja High School Musical!
Naslednji članekFoto: Kristen Stewart in Robert Pattinson: Spet srečno zaljubljena!