Deli
Slavni Johnny Depp, ki se je nedavno ločil od Amber Heard, je menda v dolgovih, ker naj bi zapravil tudi po 2 milijona dolarjev mesečno za luksuzni življenjski slog. Njegovi nekdanji managerji, ki jih toži, pa trdijo, da si je za to 'sam kriv'.

Zvezdnik naj bi menda pred nekaj tedni vložil tožbo proti svojemu nekdanjemu managerskemu timu TMG za 25 milijonov dolarjev, ker naj bi ga ogoljufali. Ti so se pritožili nazaj, češ, da je igralec živel ultra razkošno, kar naj bi ga stalo okoli 2 milijona na mesec, česar pa si ne more privoščiti.

Deppovi odvetniki so v tožbi navedli: “Posledica dolgoletnega slabega vodenja in včasih prav goljufije, je ta, da je g. Depp izgubil desetine milijonov dolarjev.” Tako zahteva, da mu izplačajo 25 milijonov dolarjev zaradi kršenja pogodbe, malomarnosti in prevare.

A njegovi bivši managerji se ne strinjajo: zahtevajo, da jim izplača še okoli 560.000 dolarjev neizplačanih provizij in dolgov na kreditnih karticah, od sodišča pa zahtevajo, da ugotovi, da si je Depp sam kriv za svojem izgube, saj naj bi preveč zapravljal. Opozorili naj bi ga tudi, naj za poroko z Amber sklene predporočno pogodbo, a jih ni poslušal, kar ga je stalo še 7 milijonov dolarjev, ki ji jih je moral izplačati.

Tako naj bi Depp zapravil:

  • preko 75 milijonov za 14 rezidenc, vključno z gradom na jugu Francije; verigo otokov na Bahamih; več hišami v Hollywoodu in po Los Angelesu ter konjsko farmo v Kentuckyju;
  • 18 milijonov, da je kupil in obnovil ogromno luksuzno jahto;
  • Milijoni, da je kupil in vzdrževal 45 luksuznih vozil;
  • 300,000 na mesec za draga vina s celega sveta;
  • desetine milijonov za ogromno zbirko izjemno dragih umetniških del, nakita, zbirateljskih kitar in del umetnikov kot so Warhol, Klimt, Basquiat in Modigliani.
  • milijone za predmete pokojnih zvezdnikov in ikon kot so Marilyn Monroe, John Dillinger in Marlon Brando – zbirka je menda tako ogromna, da samo shranjevanje zahteva več kot milijon dolarjev;
  • 300,000 na mesec za 40 polno zaposlenih;
  • 150,000 na mesec za varnostnike, ki 24 ur na dan ščitijo njega in njegovo družino, kamorkoli gredo;
  • 200,000 milijonov na mesec za zasebna letala;
  • 10 milijonov, ki so se nabrali tekom let za podporo prijateljev in družine, vključno s 4 milijoni, ki jih je investiral v propadlo glasbeno znamko, ki jo je imel prijatelj.
A Depp v svoji tožbi trdi, da so si managerji samovoljno izplačali 28 milijonov dolarjev brez njegove vednosti in soglasja in niso pravočasno plačali njegovih davkov, kar mu je povzročilo še dodatnih 5,6 milijona dolarjev škode zaradi kazni in obresti. Prav tako naj bi posojali njegov denar drugim brez njegovega dovoljenja.

“Skratka, TMG ekipa managerjev je z denarjem gospoda Deppa ravnala kot da je njihov in ga naredila dostopnega sebi in tretjim osebam kakorkoli so si zaželeli” piše v Deppovi tožbi. Piše tudi, da ga niso obveščali o njegovih obveznostih, medtem ko oni trdijo, da so ga opozorili in prosili, naj manj zapravlja.

Na to naj bi Depp reagiral naduto in se znašal nad njimi z vpitjem in žaljenjem ter jim zabrusil, da bo več delal, da si bo privoščil karkoli bo hotel. V svoji tožbi TMG navaja tudi, da k0o jim je povedal, da se bo poročil z Amber Heard, so ga “njegovi svetovalci – TMG, Jake Bloom, Deppov družinski odvetnik in njegova sestra Christi Dembrowski – vsi opozorili, naj napiše predporočno pogodbo. Ko je sprva pristal na to, si je premislil in se vseeno poročil brez.”

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.