Jordan je povedala, da se ji je po vzetju droge utrip srca zastrašujoče povišal, nakar jo je zagrabila panika. Moža je zbudila, medtem ko je vpila: »Mislim, da bom umrla!«

Svojo osebno izpoved je Jordan zapisala v že izdani avtobiografiji »Pushed To The Limit«.

Jordan, mama treh otrok, je že povedala, da jo je zelo sram zaradi jemanja drog, a nikoli ni želela izdati, kakšne droge je sploh jemala, čeprav se predvideva, da je šlo za kokain.

Njen mož Peter, ki droge prezira, jo je opozoril, da bo zahteval ločitev, če izve, da ga je prevarala ali vzela drogo.

Čeprav je za to opozorilo vedela, pa Jordan pravi, da v času poporodne depresije, ki jo je doživela ob rojstvu prvega otroka, preizkušnji enostavno ni bila kos.

»Ko sem vzela drogo, sem se počutila sijajno, pa sem se jo odločila vzeti še več. Takrat je moje srce začelo biti kot ponorelo, postalo mi je zelo vroče in zgrabila me je panika. Pomislila sem, da sem pretiravala,« je napisala v avtobiografiji.

Jordan je priznala, da je takrat mislila, da je z njo konec, zato je prebudila moža, ki je spal v sosednji sobi.

»Vem, da hočeš ločitev, a vseeno ti moram povedati…vzela sem drogo,« pripoveduje Jordan. Peter bi naj vzkliknil: »O moj bog, to je to! To je najin konec!«

Po incidentu mu je Jordan obljubila, da je z drogami opravila in očitno ji je Peter dal še eno priložnost, saj sta skupaj še danes.


Zadnje novičke

Prejšnji članekClooney kot Hillary Clinton
Naslednji članekMegan Fox na Versace Fashion Showu