Da je obisk kina lahko super družinska zabava, sta potrdila tudi Jure in Alenka Košir, saj sta si prvo samostojno filmsko pustolovščino malih Minionov ogledala v družbi svojih otrok. Par je pokazal izvrsten videz in postavi, za kateri pridno trenirata, ob tem pa ne pozabita na trenutke s svojimi otroki. Tako sta bila včeraj v njihovi družbi videti prav popolna. Kaj je boljšega kot zabaven nedeljski dan s celotno družino?

Kevin, Stuart in mali Bob so navdušili tudi družino Jan. Ivo in Katja Jan sta sina Lana razveselila z nedeljskim obiskom premiere Minioni.

Glasbenike sta na premieri zastopala Rok Golob, ki je na ogled animiranega filma Minioni prišel skupaj s sinom in prijatelji ter mlada simpatična pevka Ula Ložar s svojo družino.

Najmlajše je z ogledom filma razvajala tudi voditeljica in novinarka Špela Jereb.

Pričakovan vrhunec norije z Minioni? Predpremierne in premierne projekcije animiranega filma Minioni, ki na filmska platna vrača ljubitelje banan in super zlobnežev, so ta vikend v Cineplexx kinematografe privabile skoraj  2.700 ljubiteljev teh rumenih bitij vseh generacij.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVAU! Natalija Verboten ima priljubljeno obleko
Naslednji članekOpa! Scott postal družinski: Kourtney zelo pogreša!