Taylor Swift je nedavno priznala, da ni ravno navdušena nad tem, kako ljudje za vsako njeno pesem poskušajo najti nek dogodek iz njenega življenja, zaradi katerega je napisala to pesem.

''Ko si na intervjuju in te novinar vpraša o tem, kaj je bil razlog za nastanek pesmi, tam ne želiš na veliko razlagati o tem in zato enostavno rečeš, da je pesem namenjena izgubljenemu prijateljstvu. Nato pa taisti novinar tvoj komentar spremeni v nekaj, česar nikoli nisi izjavil,'' je pojasnila Tay.
 


''V nobenem intervjuju nisem s prstom kazala na osebo in dejala, da je pesem Bad Blood posvečena njej. Dejala sem, da je posvečena izgubljenemu prijateljstvu, vse ostalo so napletli mediji. In ravno zaradi tega, ker nisem nikogar obtoževala, lahko danes mirno spim,'' je dodala.

Za konec je dejala: ''Res mi ni všeč, da mediji na veliko razpravljajo o tem, komu je posvečena moja pesem, kateri dogodek iz mojega življenja predstavlja. Nikoli nisem zatrjevala, da so moje pesmi posvečene določenim ljudem in ne maram, da to počnejo drugi.''


Zadnje novičke

Prejšnji članekSta se Taylor Swift in Calvin Harris razšla?
Naslednji članekAndrej Murko je že zaprl svojo gostilno