Trenutno je v teku kasting za novo sezono priljubljenega šova Kmetija. In kaj počne lanska zmagovalka, ter za kaj je porabila prisluženi denar?

“Kupila sem si audija”

Milena Žižek si je izpolnila željo in si kupila avto. “Kupila sem si audija A6, polovico denarja pa sem dala hčerki za študij v Avstraliji,” z nasmehom razlaga Milena, ki pravi, da se zadeve počasi normalizirajo. “Zdaj se je že malo umirilo, a še vedno pogosto pride kdo v lokal in me čudno gleda, potem pa se le opogumi in me vpraša, od kod se poznava. Veliko ljudi me prepozna in me pride pozdraviti,” pravi in pove, da zdaj normalno dela v svojem lokalu.

Milena še pove, da je z nekaterimi tekmovalci obdržala stik, nasveta za letošnje tekmovalce pa nima: “Ne vem, kako do zmage. Meni so vsi govorili, da sem imela dobro taktiko, a jaz nisem imela taktike. Po 14 dneh sem si želela domov, potem pa sem se kar prepustila toku,” pove Milena, ki  ima na Kmetijo lepe spomine in bi bila z veseljem tudi letos del ekipe: “Videla sem, da bodo letos imeli več luksuza, mi smo res živeli v pomanjkanju, tako da bi šla z veseljem nazaj. Tam ne bi bila cel šov, ampak za 14 dni se z veseljem vselim,” doda Milena, ki je v novo sezono prijavila kar štiri svoje prijatelje.

loading...

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime