Aleksandra Balmazović – nekaj velikega: “Nikoli nismo imeli velikih družinskih srečanj, zato pojem družina povezujem z nečim velikim. Mi trije smo družinica in lepo mi je,” pravi igralka, ki ima z možem Sergejem sina Leva. “Družina mi pomeni varnost, pristan, zavetje. Včasih sem se lahko skrila v senco, zdaj sem pa jaz tista, ki drži jadro in nudi zavetje družini.”

Andraž Hribar – dinamična in družabna: “Družina mi pomeni zelo veliko, je mirno zatočišče, v katerem si vsi zaupamo in smo obzirni drug do drugega,” pravi glasbenik in dodaja, da živi v moderni družini. “Vse temelji na ožji družini od vnukov do prababic. In čeprav smo dinamična in uspešna družina, se ogromno družimo.”

Lucija Gubenšek – veliko družinsko zborovanje: “Na družino se lahko zanesem,” pravi voditeljica in dodaja, da so družinska srečanja pri njih stalnica. “Pri nas so pomembni krščanski prazniki in rojstni dnevi, ko se zberemo v družinski hiši po očetovi strani. Na nekaj let pa organiziramo srečanja daljnih sorodnikov, ki pridejo tudi iz tujine.”

Borut Bilač ��” zanemarja zaradi dela: Zaradi poslovnega življenja Borut svojo ozko družino kar malce zanemarja. »Delo je treba opraviti in to zahteva veliko časa, včasih tudi kakšen konec tedna. Trenutkov z družino se ne da nadomestiti,« pravi Borut, ki si, kadar se le da, vzame čas za svoja dva otroka, Nikki in Maxa. »Še dobro da je žena več doma,« pohvali Britto.

(Lea)


Zadnje novičke

Prejšnji članekBritney našla ključ do svojih sanj
Naslednji članekAVDIO: Roke proč, pojejo Skater