Čeprav ste ga že večkrat prosili, naj ne, je vaš mož, fant ali partner pustil kuhinjske omare odprte … spet! In res mora povsod pustiti nogavicw? Zakaj ne more nikoli oprati posode?Zakaj se vam zdi, da vas vse, kar počne vaš mož, iritira?
Na koncu se počutite grozno, on pa se tudi on. Začno se graditi zmaere

Če vam nadležno vedenje moža gre na živce – in njegove slabe navade se ne spreminjajo, ne glede na to, kaj rečete, poskusite ali storite.

Ne glede na to, kako razočaranise počutite, vse ni izgubljeno! Preprosto ste v načinu “zaljubljenosti” in ste prehitro znervirani.

Tu so tri stvari, s katerimi boste manj znervirani:

1. Vzemite si minuto za razmislek

Najprej si zastavite ta vprašanja: Kaj hočem zdaj? Ali lahko to storim zase? Lahko počaka? Ali sem to pripravljen narediti ob primernejšem času zame? Nato to storite – brez zamer. Ko ste že pri tem, si vzemite trenutek, da se umaknete trenutni situaciji in si ogledate širšo sliko.

2. Spremenite situacijo

Premaknite fokus in dobili boste drugačen rezultat. Kot je povedala Diana Burney, avtorica knjige Spiritual Clearings, “Če spremenite svoja pričakovanja, lahko spremenite svojo zunanjo resničnost.”

Predstavljajte si to? Točno … predstavljajte si to! Konec koncev se svet ne konča, ker se ne more spomniti, da bi zaprl kuhinjske omare. Ugotovili boste, da se stvari naredijo, vendar z drugačnim občutkom. In posledično nehate biti znervirani – ker ste prenehali spremljati njegov napredek ali pomanjkanje – in se počutite boljše do sebe.

3. Sprostite se in si vrnite svojo vibracijo

Ko boste opustili svoja pričakovanja o njem in kaj počne ali ne, boste začutili premik. Gre za to, da sprostite svoja pričakovanja do njega in vidite, kaj ste skupaj zgradili s popolnoma zunanje perspektive. Kaj vidite? Prepuščanje je svoboda. To ni zajezitev, šibkost ali dopuščanje sogovorniku, da zmaga. Tu gre za to, da ste v tem procesu zmagali.

Ko ne pričakujete več ničesar drugačnega, se vaše celotno obnašanje spremeni. Z drugimi besedami, vaša vibracija se spremeni.

 

 

 

Prejšnji članekUgodno oddam sina: Lahko verjamete, da je to Josipa na fotografijah?
Naslednji članekSanja Grohar v groznih bolečinah