Kaja Grozina je dve leti nazaj sodelovala v šovu Ljubezen po domače. Borila se je za srce Jake Hafnerja, a nam je ostala v spominu predvsem po svojem izjemnem smislu za humor. Tega, kljub travmatični izkušnji v življenju, ni izgubila.

Kaja je pred časom povedala, da je shujšala za kar 20 kilogramov. Za izgubljene kilograme je bil kriv predvsem stres. Doživljala ga je namreč s takratnim partnerjem, ki je živel dvojno življenje. Kot poroča Žurnal24, je bil razhod z njim za Kajo zelo travmatičen in je zaradi izgorelosti pristala celo v bolnišnici.

A zgodba ima srečen konec. Pred dnevi je Kaja na družbenem omrežju delila fotografijo z novim partnerjem Tilnom. Humorno je pod fotografijo zapisala: “Hvala vesolju za ta najlepši in najbolj smešen stvorek. To na levi je pa moj Tilen 😂🥰 In ne, nima Instagrama. In ja, obstaja.” Kaja je znova našla ljubezen in več kot očitno je spet srečna. In zasluži si to.

Kaja Grozina
Vir: Instagram Kaje Grozina

Kupid je na strani bivših tekmovalcev oddaje Ljubezen po domače. Srečo v ljubezni je našel Renato Lužar, že v oddaji pa sta ljubezen našla Barbara Pastirk in njen čebelar.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekTako razneženega Bineta Volčiča že dolgo nismo videli
Naslednji članekKate Middleton in princ William delila ljubko fotografijo princese Charlotte z metuljem