Dom je kraj, kamor pobegnemo po napornem delovniku v službi in najdemo zatočišče, ko smo v stresu. Da se lahko napolnimo z energijo in se umirimo, mora izžarevati mirnost, toplino in prijeten ambient.

Ustvarjanje prijetnega bivališča zajema premišljeno estetiko in predmete v prostoru; začne se s preprostimi, premišljenimi spremembami, ki vam omogočajo, da se počutite brez stresa. Ne glede na vaš življenjski stil imamo nekaj nasvetov, kako v vašem domu ustvariti čarobnost.

1. Prijetni vonji

Razlog, zakaj odišavimo naše domove, je preprost. Izbrana dišava ustvarja ambient, daje karakter domu in lahko celo spremeni vaše razpoloženje.

Horomia izdelki so parfumi za pranje perila in dišave za tkanine, narejeni v Italiji. So novost v Sloveniji, saj je izdelek parfum in mehčalec v enem. Lahko ga uporabljate v pralnem ali sušilnem stroju. Odišavili bodo vaš dom in v vas vzbudili prijetne občutke.

 

Najdete jih v spletni trgovini Točeni parfumi Tiamo, ki se zgledujejo po najboljših blagovnih znamkah parfumov svetovnega ranga. Po kakovosti in obstoju ne zaostajajo za dragimi znamkami, večina na oblačilih ostane celo dlje časa. Več info na spletni strani www.tiamo.si.

2. Dekoracije in dodatki

Dekoracija doma je pomembna, ker lahko vpliva na več vidikov našega življenja, od našega dojemanja samega sebe do naše samozavesti in produktivnosti. Torej, če razmišljate, ali bi kupili tisto novo blazino ali umetniško delo, ne oklevajte. Kupite, če vas osrečuje. Ustvarjate okolje, v katerem ste lahko najboljša različica sebe!

Blagovna znamka Dekor Deluxe podjetja Gjerek d.o.o. je nastala z željo ponuditi specializirane in ekskluzivne okrasne dodatke za luksuzno notranjost, ki poudarjajo edinstveno osebnost vašega doma in vaš stilski življenjski slog. Njihova ponudba zajema estetske in funkcionalne dodatke za dom, ki navdušujejo s svojo vsestranskostjo in se ujemajo s katerim koli notranjim slogom. Izboljšajte notranjost svojega bivalnega prostora in spremenite svojo hišo v dom, ki odraža vaš osebni slog. Pri njih najdete nekaj za vsak okus.

3. Veliko naravne svetlobe

Obilje naravne svetlobe v domu ima velike koristi za naše zdravje, dobro počutje in srečo. Razgrnite zavese, odprite rolete/žaluzije in pustite, da vas naravna svetloba napolni z energijo. Več energije pomeni boljšo koncentracijo, kar vodi do večje produktivnosti.

4. Kamin

Nič ni boljšega, ko po dnevu, ki ste ga porabili za delo in vožnjo po mrazu, vstopite v sobo napolnjeno s toplino kamina. Naj bo to kamin na drva ali plin. Opazovanje utripanja plamenov, medtem ko toplota ognja zaobjame vaš obraz, vam bo pomagalo, da se sprostite. Če slišite prasketanje polen v kaminu na drva, lahko še dodatno sprostite vaš um in uživate.

Nič ni lepšega, ko se ob zimskih večerih ob kaminu zbere celotna družina in uživa v prijetnem ambientu ob dobri glasbi.

5. Red in čistoča

V svojem domu se boste dobro počutili le, če bo urejen in čist. Kopica stvar, ki jih ne uporabljate, prah in umazanija, vam predstavljajo blokado na poti do sreče. Poskrbite, da bo vaš dom vedno čist in da sproti odstranjujete morebitno navlako, ki bi se vam lahko nabirala. Srečnejši boste!

Sponzorirana objava.


Zadnje novičke

Prejšnji članekCarmen Osovnikar je doživela prometno nesrečo in prosila za pomoč
Naslednji članekHelena Blagne: Pričela se je nova zgodba v mojem življenju