Nova sezona MasterChef Slovenija preseneča. Tekmovalci imajo tako zahtevne naloge, kot še nikoli.

Včerajšnja oddaja je postregla z napetim vzdušjem. Tekmovalci so se srečali pred nalogo, ki je do sedaj v kuharski oddaji še ni bilo. Vodja rdeče skupine je bila Zala, vodja modre skupine je bil Luka. Skupini sta morali pripraviti 16 najbolj priljubljenih jedi, ki jih ljudje iščejo na priznanem kuharskem portalu. Na začetku sta kuhali samo vodji, ki sta morali opraviti naloge, da sta si priborili dodatnega člana za kuhanje.

Vir: Voyo.si

Pri prvi nalogi je uspelo obema in Luka je dobil pomoč Maše, Zala je izbrala Petro. Naslednja naloga Luki ni šla dobro od rok, zato dodatnega tekmovalca ni dobil. Zala je dobila še Marka. Kuhali so kot po tekočem traku. Zala je za kuhanje dobila vse tekmovalce, medtem ko je Bernard iz modre skupine ostal na klopi.

Kljub temu je modri skupini uspelo pripraviti 13 jedi, rdeča skupina jih je pripravila 15. Sodniki so poskušali jedi, a nad vsemi niso bili navdušeni. Čeprav je izgledalo, da bo balkon osvojila rdeča skupina, je končen rezultat presenetil. Zmagala je modra skupina in na balkon popeljala tudi Bernarda, ki ni kuhal.

Vir: Voyo.si

Danes bodo za obstanek v šovu tekmovali Zala, Marko, Anita in Petra. Nekdo med njimi bo kuhal zadnjič.


Zadnje novičke

Prejšnji članekInja Zalta si je po tem udarcu popolnoma opomogla
Naslednji članekAna Pusovnik povedala, kaj si misli o letošnjem sanjskem moškem!