Ljubezen in spolnost sta zapletena pojma, toda vaš znak zodiaka je tu, da vam pomaga razjasniti vaše ljubezensko življenje … in spolno življenje. Preberite, če želite izvedeti, kaj vaše nebesno znamenje pravi o vaših spolnih željah.

Oven

Za ovna je strast ime igre in njen cilj. Pod vodstvom Marsa, ognja in sonca ovni, kot ste vi, najdejo svoj utor tako, da so pobudniki. Ko postanete prevladujoči v spalnici, boste dobili priložnost, saj natančno veste, kaj želite. Oven, vaši partnerji imajo radi vse, kar počnete, samo pazite, da jih ne boste pregoreli!

Sorodne duše: Lev, tehtnica, dvojčki, škorpijon

Bik

Če ste bik, potem gre za predigro. Potovanje je enako pomembno kot cilj in želite se počutiti zaželeno. Za vas je romantika cilj. Glasba, sveče in čutnost so tisto, po čemer hrepenite. Super sreča vašega partnerja, ker ljubljenje dvignete na drugo raven.

Sorodne duše: rak, devica, škorpijon, kozorog

Dvojčka

Dvojčka, sprejmete svojo spolnost in to vas naredi zares vznemirljivo osebo. Biti dvojček pomeni biti komunikator in to prinesete tudi v spalnico. Torej, ne samo, da ste odprti za pustolovščine, vaš partner zagotovo ve za vašo pustolovsko plat. Ustvarjalnost je ključnega pomena, če vas veseli v postelji. Odprti ste za eksperimentiranje, partnerji pa vas imajo radi zaradi vaše prilagodljivosti.

Sorodne duše: oven, dvojček, strelec, vodnar

Rak

Ste rak, kar pomeni, da se ne samo »seksate«, ampak se ljubite. Za vas je najpomembnejša prava umetnost zapeljevanja. Za poljubljanje in dotikanje potrebujete veliko intimnih pogovorov. Vaši partnerji dobijo tako fizično kot čustveno izpolnjenost, če so z vami. Vendar bodite previdni in poskrbite, da vam bodo partnerji dali ravno toliko kot vi v zameno.

Sorodne duše: bik, lev, kozorog, ribe

Lev

Lev, v spalnico prineseš svojo dominantno osebnost. Prinesete tudi neverjetno vzdržljivost in povišan libido. Vsak vaš partner bo gotovo navdušen. Obstaja razlog, da je vaš znak kralj živalskega sveta, saj do svojih partnerjev v postelji ravnate kot z kraljevsko družbo in ste na to ponosni.

Sorodne duše: škorpijon, oven, strelec, lev

Devica

Vaše znamenje je devica, kar pomeni, da je za vas, devica, seks tak poseben občutek. Device, želite si popolnosti v postelji in to počnete tako, da pozorno spremljate svojega partnerja. Prepričajte se, da v zameno ne sprejmete nič manj kot iskrenost in pozornost!

Sorodne duše: bik, tehtnica, ribe, kozorog

Tehtnica

Tehtnica, vaše spolno življenje je predvsem oblikovanje vaših potreb glede na potrebe vašega partnerja. Ker v spalnico prinašate okusnost in občutljivost, je ljubezen sveto dejanje med vami in vašim partnerjem. Čas, porabljen za predigro, morate uravnotežiti z dejanskim dejanjem, pogovorom z dejanji in svojim užitkom z užitkom partnerja.

Sorodne duše: oven, dvojček, lev, strelec

Škorpijon

Težko je prilagoditi intenzivnost, ki jo škorpijon, kot ste vi, prinese v spalnico. Imate enega najvišjih libidov vseh horoskopskih znakov in to se kaže. Vsak. Dan.. Vsak dan ste v redu z občasnimi, osupljivimi seksi kot z običajnimi, povprečnimi seksi. Vsaka seja v spalnici je neverjetna in zaradi tega se vaši partnerji vedno vrnejo po še več.

Sorodne duše: bik, lev, škorpijon, ribe

Strelec

Biti strelec pomeni biti naravno spogledljiv in dražiti, kar vsekakor vpliva na vaše spolno življenje. Strelec, uspevate na spolni napetosti, kar partnerjem omogoča, da ugibajo. Ker imate radi nove izkušnje, se običajno izogibate rutini v spalnici. Vaša ljubezen do spontanosti je tisto, kar imajo partnerji radi pri vas.

Sorodne duše: lev, oven, dvojček, vodnar

Kozorog

Kozorog, ti si mešana tvorba. V razmerju imate raje udobje in intimnost seksa. Ampak, to vam ne preprečuje, da bi bili v postelji zabavni in igrivi. Najboljše od vsega je, da ste super usposobljeni – lahko grete počasi in hitro, grobo in mehko, varno in pustolovsko. Vaši partnerji to vedo in si vas še toliko bolj želijo za to.

Podpisujte sorodne duše: rak, bik, kozorog, devica

Vodnar

Kot zračno znamenje si svoboden duh, vodnar in to prineseš v spalnico. Ste resničen posameznik, ki se zanaša na inteligenco in idealizem in potrebujete močno duševno povezavo, da se resnično dobro zabavate v spalnici. Vodnarji, na ulicah igrate sramežljivo, vendar ste zagotovo čudak med rjuhami.

Sorodne duše: dvojčki, vodnar, strelec, devica

Ribe

Ribe, vaša romantična in čutna narava vas naredi čudovitega partnerja v postelji. Želite si resnično povezavo s svojimi partnerji, zato ste zelo pozorni na njegove potrebe in fantazije. Zaradi tega lahko postanete tudi pustolovski ljubimec. Zagotavljate, da je seks za vaše partnerje čustvena in včasih celo duhovna izkušnja.

Sorodne duše: škorpijon, rak, devica, tehtnica

Če boste vedeli več o svojem horoskopskem znamenju, boste lahko globlje razmislili o tem, kdo ste v postelji in kaj želite v spalnici – vse je v tem, da vam damo več moči!


Zadnje novičke

Prejšnji članekUgodno oddam sina: Izbrskali smo fotografije Josipa Kotlarja, ki vam bodo vzele dih
Naslednji članekGašper Rifelj: tako ljubko mu je pri nov pesmi pomagal sin