Piarovki Kaly Kolonič in Tanja Rotovnik, ki sta že pol življenja najboljši prijateljici, hkrati pa ju družijo tudi skupni projekti (eden izmed njih je bilo tudi sodelovanje v skupini Select), sta za 5 dni obiskali London.

Kaly si je angleško prestolnico ogledala že v preteklih letih, Tanja pa je bila v Londonu prvič. Tja sta se odpravili poslovno, čas pa sta izkoristili tudi za obisk svojih prijateljev, ki živijo tam.

Seveda sta si vzeli tudi nekaj časa za obisk lepot Londona, kot so London Eye, Big Ben, Houses of Parliament, Madame Taussads, London Bridge. Največ časa sta si vzeli za ogled tamkajšnjih muzejev, saj sta obe veliki ljubiteljici umetnosti.

Ker sta veliki navdušenki nad muzikali, v preteklosti sta si ogledali že Chicago, Greese ipd, tokrat pa sta šli na ogled Thrillerja. Michael Jackson je bil namreč njun velik vzornik in glasbeni navdih, skoraj ironično pa je, da sta si Thriller ogledali le nekaj dni pred smrtjo kralja popa.

Obe pravita, da se bosta v London še vrnili, Tanja pa v smehu dodaja še, da ima občutek, da je Kaly v prejšnjem življenju živela v Londonu, saj se tam znajde bolje kot pa v Sloveniji.


Zadnje novičke

Prejšnji članekReese Witherspoon z modrico
Naslednji članekShiloh in Zahara: Na izlet z letalom!