Deli
Kanye West bo za zahvalni dan, ki ga danes praznujejo Američani, ostal v bolnišnici, je poročal vir, Kim pa bo ostala z njim.

Kim je menda zelo zaskrbljena za moža in mu je v veliko oporo. “To, da ga vidi v takšnem stanju, jo straši,” je povedal vir blizu paru. Zvezdnica resničnostnega šova se je sicer imela prvič po ropu v Parizu namen pojaviti v javnosti minuli ponedeljek, a ko je izvedela, kaj se je zgodilo Kanyeu, je vse dobesedno izpustila in se vrnila v Los Angeles.

Čeprav naj bi Kanye-ja pridržali urgentno zaradi psihičnih težav, pa v bolnišnici ostaja prostovoljno. Njegova hospitalizacija, za katero bližnji pravijo, da je bila posledica izčrpanosti zaradi preobremenjenosti, ekstremnega stresa in premalo spanja, je sledila kmalu po njegovi odpovedi nadaljevanja turneje Saint Pablo.

Drugi vir pa je poročal, da je Kim, ki se menda še vedno sestavlja po grozljivi izkušnji oboroženega ropa, zelo zaskrbljena. Kanye naj bi bil še posebej na koncu ravno po dogodku, ki se je Kim zgodil v Parizu. Ta naj bi imel tudi zelo slab vpliv na celotno družino, saj ni imel dosti časa, da bi bil s Kim.

“Kim naj bi bila na veliko njegovih nastopih, a ker se je zgodil rop v Parizu, ji ni bilo obiskati vseh teh nastopov,” je povedal drug vir. “Kanye je tako ostal brez svoje družine in njihove podpore in Kim je zato zanj zelo zaskrbljena.”

Hospitalizacija Westa je sledila nekaj njegovim čudnim izbruhom na turneji Saint Pablo, kjer se je med drugim lotil tudi Beyoncé, Jay Z, Hillary Clinton in medijev, nakar je po le 30 minutah koncert zaključil.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.