Najbolj znana slovenska kaskaderka Tjaša Perko je skupaj s svojo dobro prijateljico, pevko Nino Grilc, počastila spomin na našega najboljšega deskarja na snegu, Marka Grilca.

Tjaša Perko in Nina Grilc sta zelo dobri prijateljici, prav tako sta bila prijatelja njuna moža, smučar Rok Perko in deskar na snegu, Marko Grilc. Vsi imajo po dva otročka in skupaj so se družili na vseh praznovanjih in dogodkih. Tragedija, ki se je zgodila lani konec leta, je šokirala mladi družinici, prehitro jih je namreč zapustil Marko Grilc. Nesreča je zaznamovala vse, ženo Nino, njune otroke in prijatelje. Tokrat so priredili dogodek Marku v spomin in Tjaša je za svojega prijatelja ganljivo zapisala: “Slišimo ga kako se smeji.”

Vir: Instagram
Vir: Instagram

Na spodnji fotografiji sta sinčka Tjaše in Nine. Prelepo se nam zdi, da si stojijo ob strani in večkrat priredijo dogodek za pokojnega Marka Grilca. Marko je slovel kot pozitiven človek, vedno nasmejan in velik ljubitelj in mentor otrok. Ljubezen z ženo Nino je trajala dolga leta in po vseh objavah in govoricah sodeč, sta bila zaljubljena vsak dan bolj. Nina je pred kratkim rodila prelepo hčerkico, ki je na las podobna svojemu očku. Nini želimo vse dobro, prav tako tudi Tjaši in družinici.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAnej Piletič sporočil veselo novičko glede svoje žene Ize
Naslednji članekLaura Beranič (Sanjski moški) podira vse rekorde! Spletna stran se je kar zrušila